Marraskuun haaste

on

Turkulainen bloggaaja ja ammatillinen kollegani Päivi haastoi joitakin meitä bloggaajatuttujaan kirjoitushaasteeseen: postaa joka päivä marraskuun ajan. Päivi onkin postaillut ahkerasti matkailuasioita  Parasta lähteä nyt -blogiinsa. Kiitos kyllä, pitäähän Päivien kimalluksen Päivin haasteeseen jollakin tapaa vastata.

Lupasin yrittää, tosin todeten että joka päivä on liian paljon vaadittu näinä työntäyteisinä viikkoina. Tämä on vasta ensimmäinen postaukseni, ja kuukaudesta on kulunut jo noin kolmannes. Mutta eipä murehdita sitä, sillä itse ajatus on kiehtova, ja olen ajatellut bloggaamista joka päivä. Minua ilahduttaa, että sen ajatteleminen on tuntunut inspiroivalta, ei velvoittavalta.

Tähän aikaan vuodesta voi varmasti jo tehdä pientä tilinpäätöstä: millaisia asioita, tapahtumia ja tekemisiä vuoteen on mahtunut. Joitakin niistä aion kirjata tähän blogiinkin marraskuun aikana. Katselin myös valokuvia, joita olen ottanut tänä vuonna ja aiempinakin vuosina. Niistäkin osa pääsee mukaan marraskuisiin postauksiin.

Viimeisin kuvani on eteisen piirongilta. Piirongilla on lahjaksi saatu lasinen kynttilälyhty. Poltan siinä kynttilää lähes joka ilta aikaisesta syksystä pitkälle kevääseen. Kun minulle tulee vieraita, toivon että he kokevat valon toivottavan heidät tervetulleeksi. Omaan mieleeni se tuo levollisuutta ja kodin tuntua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA