About

PÄIVIEN KIMALLUS

AJATTELEN asioita, jotka nousevat mieleen kotona ja kaupungilla, työssä, yksin ja ystävien kanssa. Inspiroidun arjesta, työstäni ja kiireettömistä pyhäpäivistä.

MINÄ olen yrittäjä, filosofian maisteri ja logoterapeutti. Siitä vinkkelistä katson ihmistä ja elämää. Arvostan tarkoituksellisia hetkiä ja tätä aikuisen naisen elämää. Saan iloa siitä mikä on minulle rakasta ja läheistä: tärkeistä kaupungeista, luonnosta, kukista ja kirjoista, hyvästä ruoasta, kodistani, lähimmistäni. Kaipaan syvästi rakkaitani, joita ei enää ole. He ovat antaneet minulle voimaa olla myös heikko.

OLEN OPISKELLUT lähes koko ikäni. Minulla on sekä kaupallinen että puhe- ja yhteisöviestinnän tutkinto. Olen logoterapeutti LIF® ja diplomilogoterapiaohjaaja VFI®. Logoterapia on elämänarvoihin ja tarkoitukselliseen elämään suuntautuvaa viisautta ja filosofiaa. Sen avulla voi käsitellä elämän asettamia kysymyksiä, omia tekemisiä, tekemättä jättämisiä ja vaativia valintoja. Voi todeta olevansa keskeneräinen ja etsiä suuntaa, johon haluaa henkisesti kasvaa.

 

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.