Itsestä huolehtimista

Ajattelin tänään 

Itsestä huolehtimista

Minulle tyyli alkaa siitä, että huolehdin itsestäni ja hyvinvoinnistani.
Ihonhoidossa ja värikosmetiikassa minulle on kaikkein tärkeintä se, että tuotteet sopivat herkälle iholleni. Vuosikausien kokeilujen jälkeen tiedän, että parhaiten iholleni sopivat Mary Kayn tuotteet. Niitä olen käyttänyt jo yli viisitoista vuotta.
Mary Kay on niin hyvä, että sitä voin suositella toisillekin. Tästä syystä olen nykyisin myös itsenäinen Mary Kay -ihonhoitokonsultti. Opin näin itsekin koko ajan lisää tuotteista, joiden avulla ihoni on pysynyt hyvässä kunnossa.

Olenkin sanonut, että parasta ikääntymisessä on se, että olen voinut alkaa käyttää Mary Kayn TimeWise Repair -sarjaa ?

10-054066_2.jpg

Haluatko sinä tutustua Mary Kayn tuotteisiin?

Voit varata minulta ajan ilmaiseen ihonhoito- tai meikkausneuvontaan. Nopeimmin voit tutustua tuotetarjontaan tästä Mary Kay -linkistä. Jos olen tehnyt hiljattain omia ostoksia, löydät minun nimelläni olevan verkkokaupan myös sivuston konsulttihausta. Ja joka tapauksessa tavoitat minut osoitteesta iina.aman@tenho.fi.
Hienoa Mary Kayssa ovat arvot, joiden varassa yrityksen perustaja Mary Kay Ash halusi yrityksensä ja konsulttien menestyvän.

MARY KAYN ARVOMAAILMA

Kultainen sääntö
Mary Kay Ash piti elämänsä ja yrityksensä ohjenuorana yksinkertaista ja ajatonta periaatetta: kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Hän uskoi tämän säännön ohjaavan oikeisiin päätöksiin niin yksityiselämässä kuin työssäkin.

Elämän tärkeysjärjestys
Mary Kay Ashista jokaisen oli tärkeää noudattaa elämässä omaa tärkeysjärjestystään. Hänelle itselleen tärkein oli usko, sen jälkeen tuli perhe ja kolmantena työ.

Make me feel important
Mary Kay Ash kannusti Itsenäisiä ihonhoitokonsultteja olemaan avosydämisiä ja tukemaan ja huomioimaan toistensa menestystä. Hänellä oli tapana sanoa, että kaikki ihmiset kantavat kaulassaan näkymätöntä kylttiä, jossa lukee Make Me Feel Important  – saa minut tuntemaan itseni tärkeäksi, ja jokaisen tarve tulla nähdyksi ja huomioiduksi pitää täyttää. Mary Kay Inc:n ja itsenäisen myyjäkunnan työ rakentuu kaikilta osin näille Mary Kay Ashin sydäntä lähellä olleille periaatteille.

Näytä kaikki artikkelit: